Microsoft 365 Business Central voor de Groothandel

In een wereld waar de dynamiek van handel en groothandel snel verandert, is het essentieel voor bedrijven om flexibel en efficiënt te opereren terwijl ze uitstekende klantenservice bieden. Microsoft Dynamics 365 Business Central biedt een uitgebreide ERP-oplossing die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de unieke eisen van de handels- en groothandelsmarkt. Met dit platform kunnen bedrijven hun verkoop-, voorraad- en klantbeheerprocessen stroomlijnen en integreren over een enorme hoeveelheid van verkoopkanalen, van online platforms tot fysieke winkels. Deze integratie verbetert de reactiesnelheid naar klanten en verhoogt de operationele efficiëntie, wat cruciaal is voor het behouden van een concurrentievoordeel.

Ontdek hoe Microsoft Dynamics 365 Business Central uw handelsactiviteiten kan transformeren.

Diensten

BINNEN DE Groothandel branche BIEDEN WIJ DIVERSE OPLOSSINGEN

Multichannel Verkoop

Beheer al uw verkoopkanalen vanuit één geïntegreerd platform. Microsoft Dynamics 365 Business Central stelt handels- en groothandelsbedrijven in staat om naadloos te opereren, zowel online als offline, door alle verkoopprocessen en klantinteracties te synchroniseren. Dit verhoogt de efficiëntie, vermindert fouten en zorgt voor een uniforme klantbeleving over alle kanalen heen.

klantinzichten

Verbeter uw klantstrategieën door diepgaande inzichten in klantgedrag. Microsoft Dynamics 365 Business Central verzamelt en analyseert klantgegevens, waardoor u gepersonaliseerde marketing, sales aanbiedingen en service oplossingen kunt aanbieden. Deze strategische aanpak helpt bij het opbouwen van langdurige klantrelaties en verhoogt de klanttevredenheid en loyaliteit.

Efficiënte Inkoop

Stroomlijn uw inkoopprocessen en verbeter de samenwerking met leveranciers. Microsoft Dynamics 365 Business Central automatiseert inkooporders, onderhandelingen en contractbeheer, wat leidt tot betere inkoopvoorwaarden en kostenbesparingen. Met real-time voorraadinformatie kunt u ook sneller reageren op veranderende marktbehoeften en over-stock voorkomen.

Op bezoek bij Moervast

Andere cases

 • RD Maasland

  RD Maasland

  Een korte kennismaking met RD MAASLAND Klantcase RD Maasland is in 1963 door 4 gemeentes opgericht om gezamenlijk afval te verzamelen en verwerken. Nog steeds is RD Maasland een regionaal inzamelbedrijf met als werkgebied de gemeenten Leudal, Maasgouw, Roerdalen en Echt-Susteren. Deze gemeenten zijn naast de eigenaar ook de belangrijkste opdrachtgevers. RD Maasland beheert en…

  Lees verder

 • Moervast

  Moervast

  Een korte kennismaking met Moervast Klantcase Moervast bevestigingsmaterialen is een groothandel gevestigd in Susteren en voornamelijk bedoeld voor bedrijven in de bouw en industrie. Het bedrijf bestaat sinds 1994. De kernwaarden van Moervast zijn: merkonafhankelijke adviezen, kostenbesparing, one-stop-shopping en efficiency. De beste A-merken zijn bij Moervast tot je beschikking en je bestellingen zijn te volgen…

  Lees verder