Een korte kennismaking met RD MAASLAND

Klantcase

RD Maasland is in 1963 door 4 gemeentes opgericht om gezamenlijk afval te verzamelen en verwerken. Nog steeds is RD Maasland een regionaal inzamelbedrijf met als werkgebied de gemeenten Leudal, Maasgouw, Roerdalen en Echt-Susteren. Deze gemeenten zijn naast de eigenaar ook de belangrijkste opdrachtgevers. RD Maasland beheert en exploiteert milieuparken in Roggel en Maasbracht. De missie van RD Maasland is om zoveel mogelijk grondstoffen uit het afval te halen, zodat deze opnieuw tot een product kunnen worden verwerkt. Hiermee dragen ze bij aan een circulaire economie.

De contactpersonen binnen RD Maasland zijn Marc van Montfort en Niels van Gemeren. Marc is sinds 2 jaar fulltime aan het werk als interim controller en IT-beheerder. Een brede functie waar hij hulp bij krijgt van collega Niels die na zijn studie begonnen is bij RD Maasland en hier nu ook al zo’n anderhalf jaar mag werken.

De samenwerking tussen RD Maasland en Rope

RD Maasland werkt al langere tijd met Microsoft Navision en in 2018 zijn ze in contact gekomen met Rope via een gezamenlijke relatie. Sindsdien heeft Rope het onderhoud van de bestaande omgeving in beheer en in 2021 is RD Maasland met ondersteuning van Rope succesvol gemigreerd naar Microsoft Dynamics 365: Business Central.

Continia Document scanning software

Marc en Niels zijn inmiddels samen met Rope bezig om Continia Document scanning software te integreren met Business Central. Hierdoor zullen de inkoopfacturen sneller en gemakkelijker geboekt kunnen worden.

De support van RoPe in de ogen van RD Maasland

Over de dienstverlening van Rope zijn Marc en Niels zeer tevreden: ‘’Rope is flexibel, benaderbaar en komt met een snelle response op vragen’’. Als het scansysteem van Continia volledig in gebruik is, zal er gekeken worden naar volgende stappen die genomen kunnen worden binnen Business Central

Gerelateerde cases

  • Moervast

    Een korte kennismaking met Moervast Klantcase Moervast bevestigingsmaterialen is een groothandel gevestigd in Susteren en voornamelijk bedoeld voor bedrijven in de bouw en industrie. Het bedrijf bestaat sinds 1994. De kernwaarden van Moervast zijn: merkonafhankelijke adviezen, kostenbesparing, one-stop-shopping en efficiency. De beste A-merken zijn bij Moervast tot je beschikking en je bestellingen zijn te volgen…

    Lees verder