Een korte kennismaking met Moervast

Klantcase

Moervast bevestigingsmaterialen is een groothandel gevestigd in Susteren en voornamelijk bedoeld voor bedrijven in de bouw en industrie. Het bedrijf bestaat sinds 1994. De kernwaarden van Moervast zijn: merkonafhankelijke adviezen, kostenbesparing, one-stop-shopping en efficiency. De beste A-merken zijn bij Moervast tot je beschikking en je bestellingen zijn te volgen via track & trace.

Moervast heeft op dit moment meer dan 150.000 verschillende artikelen onder één dak. De webshop (www.moervast.nl) en de verkopen via bol.com en Amazon worden steeds belangrijker. Er is een grote verschuiving te zien van lokale speler naar nationale speler door de verkopen via Marketplaces.

Het werken met Dynamics NAV

Bij Moervast werd al lange tijd met oudere versies van Dynamics NAV gewerkt voordat in 2019 een flinke verandering in de bedrijfsvoering werd doorgevoerd. Hierbij is de ondersteuning van Dynamics NAV bij Rope IT ondergebracht. Vervolgens is flinke stap gezet door de omgeving naar Business Central in de cloud te migreren. De basis van de functionaliteiten zijn ingericht op de standaard Business Central applicatie. Met een aantal maatwerkoplossingen, zoals een connectie met de webshop en online handelsplatforms, in combinatie met oplossingen van derden, zoals Continia Document Capture, is dit verder uitgebouwd om op verschillende punten efficiency te doen toenemen.

Moervast en Rope IT

De samenwerking tussen Rope IT en Moervast wordt gekenmerkt door pragmatische dienstbaarheid en laagdrempelige communicatie. Volgens Jeroen Brabers, directeur en eigenaar van Moervast, is Rope IT altijd goed te bereiken en word je snel teruggebeld met goede antwoorden en oplossingen. Rope IT kent hun klanten goed, je bent geen nummertje. Als er een spoedklus is gaat Rope IT meteen aan de slag en er wordt meegedacht met oplossing op praktisch gebied, maar ook over mogelijke consequenties van wijzigingen in het pakket.

Gerelateerde cases

  • RD Maasland

    Een korte kennismaking met RD MAASLAND Klantcase RD Maasland is in 1963 door 4 gemeentes opgericht om gezamenlijk afval te verzamelen en verwerken. Nog steeds is RD Maasland een regionaal inzamelbedrijf met als werkgebied de gemeenten Leudal, Maasgouw, Roerdalen en Echt-Susteren. Deze gemeenten zijn naast de eigenaar ook de belangrijkste opdrachtgevers. RD Maasland beheert en…

    Lees verder