Om een succesvolle livegang te garanderen hebben wij een stappenplan gemaakt:

Blueprint
Wij gaan met jou in detail kijken wat je echt nodig hebt. Rope IT heeft de nodige theoretische en praktische kennis in huis voor advies of een gezonde sparringsessie. We zetten de uitkomst van deze sessies in een document, duidelijk beschreven per deelgebied. 

Het is dan gelijk duidelijk wat standaard kan, wat in een standaard app opgelost kan worden of wat een maatwerk app wordt. 

Basisinrichting & training
Wij geven geen klassikale trainingen, maar trainen de kerngebruikers met een hands-on training. 

De basis inrichting van Business Central gebeurt zoveel mogelijk met inleessjablonen, zodat we snel aan de slag kunnen met testen en oefenen.

Development
Indien nodig maken wij een of meerdere op maat gemaakte apps die ervoor zorgen dat Business Central aansluit op uw wensen. 

Testen
Misschien wel het belangrijkste gedeelte van het project is testen. Testen zorgt ervoor dat we alle onderdelen en wensen goed in Business Central hebben ingesteld. Daarbij is testen een hele goede manier om te oefenen en bekend te worden met het systeem. Wij bieden, indien gewenst, ondersteuning in het testtraject.

GO-LIVE 
Yes! Alles werkt en jullie kunnen Business Central in gebruik nemen. Het in productie nemen doen we samen.

Support
Na live gang bieden we uiteraard support op alle vragen die betrekking hebben op Business Central en denken we graag mee over verdere optimalisatie.