Zendesk

Binnen Rope maken we gebruik van een ticketsupportsysteem genaamd Zendesk. Zendesk biedt een complete software-oplossing voor de klantenservice. De klant stuurt een mailtje naar een support e-mailadres, gelinkt aan Zendesk en komt in het ticketsysteem te staan. Vanuit daar wordt gelijk de supportvraag doorgezet naar de persoon met de meeste expertise voor dit probleem, waardoor er snel en klantgericht gehandeld kan worden.

Het is een Cloud-gebaseerde oplossing die je niet enkel helpt om te communiceren met je klanten, maar ook met het opslaan van informatie en het veilig bewaren van klantgegevens.

Zendesk is in 2021 uitgeroepen tot beste ticketsysteemsoftware en dat is niet gek want met Zendesk kun je vanuit overal support bieden. Het contact tussen de klant en het bedrijf blijft goed doordat er persoonlijk gereageerd kan worden en supportvragen snel kunnen worden opgepakt.

Zendesk is ontworpen met een focus op gebruiksvriendelijkheid, en is dus eenvoudig te gebruiken, zodat je meteen aan de slag kan met de basisfuncties. Indien je speciale plug-ins en features in je CRM-oplossing wilt integreren, zijn er tal van geavanceerde functies beschikbaar. De implementatie van Zendesk binnen je bedrijf is een vlot proces, en er zijn trainingen beschikbaar voor alle partijen die met de software zullen werken. Inmiddels werken er al meer dan 40.000 bedrijven wereldwijd met Zendesk.

Zendesk heeft verschillende abonnementen maandelijks of jaarlijks te verlengen. Deze zijn hier te bekijken.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

Artikel delen